Villa TrösT

In de rouw?

We zijn weer beperkt geopend op afspraak

Door de coronamaatregelen is het pand gesloten en kunnen veel groepsactiviteiten nog niet plaatsvinden. De koffiekamer en Theetuin is wel weer geopend voor bezoekers van de begraafplaats en mensen met verdriet door verlies. We bieden naast koffie en thee een luisterend oor.
Deelname is alleen mogelijk op afspraak. Bel voor aanmelding: 06 2726 1163.

Openingstijden zijn:

  • Dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur en 14 tot 16 uur
  • Zaterdag & zondag van 14 tot 16 uur

Coronamaatregelen

Gebaseerd op de beschikbare ruimte is het aantal mensen dat tegelijkertijd in het pand aanwezig is beperkt. Iedere bezoeker wordt gevraagd een mondkapje te dragen zolang men zich door het pand beweegt. Bij klachten als verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts verzoeken we je de afspraak af te zeggen.

Terugbellen

Daarnaast bieden we 1-op-1 activiteiten aan – bijvoorbeeld een wandeling met een vrijwilliger – en telefonische ondersteuning voor mensen met rouwverdriet aan. Je kunt ons benaderen voor nadere informatie of een afspraak, via onderstaand formulier en aangeven wanneer het schikt om gebeld te worden. Wij bellen terug, zodat je je verhaal kwijt kunt of om een afspraak te maken.

Zodra de omstandigheden het weer toestaan, bieden we weer lotgenotencontactgroepen en groepsactiviteiten aan. Daarin staan verhalen uitwisselen en steun centraal staat, onder begeleiding van getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Meer informatie over de activiteiten en – indien nodig – inschrijving vind je in de agenda.