Villa TrösT

Troostkunst

Troostkunst

Datum

vrijdag 04 juni 2021
10:00 - 12:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


Op 4 juni vindt de eerste workshop ‘Troostkunst’ plaats. In deze workshop staan niet de kunstenaar of de kunst centraal, maar jouw verhaal als je kijkt naar kunst.

Wat roept een kunstwerk in je wakker, welk verhaal hoor jij in jezelf als je naar een kunstwerk kijkt? Tijdens de workshop schrijf je aan de hand van kunst je eigen verliesverhaal. Een verhaal van troost, rouw, verdriet, hoop of een nieuw begin.
Het maken van je eigen verhaal kan helend werken en je bewust maken van dingen die belangrijk voor je zijn, in relatie tot dat wat je hebt meegemaakt en in relatie tot hoe je de toekomst ziet.

Ook nieuwsgierig naar je eigen verhaal? Je bent van harte welkom op vrijdag 4 juni om 10 uur. De workshop duurt tot 12 uur.

Inschrijven

Er zijn nog 5 van de 7 plaatsen beschikbaar.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen.
Als er geen reserveringsformulier wordt getoond, is de activiteit volgeboekt. Als het om een herhaalde activiteit gaat, kan je je voor de volgende inschrijven.
Als de reservering is gelukt, wordt dit op de pagina met een melding bevestigd (het aantal reserveringen is dan nog niet verwerkt).
Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.

Geef een reactie