Villa TrösT

De 12 Heilige Nachten

De 12 Heilige Nachten

Datum

donderdag 23 december 2021
11:00 - 15:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


De twaalf heilige nachten is de tijd van Kerstmis (25 december) tot Driekoningen (6 januari). In deze bijzondere tijd, zo zegt de traditie staat de aardetijd stil en kunnen we beleven hoe de poorten tussen hemel en aarde zich openen. Immers door de winterkou is het stil in de aarde en rusten de planten en dieren, maar de toegang tot de nachten en zijn dromen is open. Het is een tijd om ‘op adem’ te komen, droevige belevenissen opnieuw te bezien, maar ook om nieuwe inspiratie te vinden voor het nieuwe jaar. Daarin spelen de nachten een cruciale rol.

Deze periode kunnen we goed gebruiken om ons innerlijk te verdiepen door terug te kijken op de twaalf voorbije maanden en ons bezig te houden met de twaalf maanden van het komende jaar. Deze bijeenkomst geeft je informatie en stimuleert je ook, over hoe je thuis deze bezinning vorm kunt geven. Door in een boekje je nachtelijke gedachten, gevoelens en dromen te noteren, er een tekening bij te maken, gebeurtenissen te beschrijven, of een ansichtkaart of foto te plakken.

De workshop bestaat uit twee delen. Op zaterdag 8 januari komen we weer bij elkaar om onze ervaringen te delen en onze inspiratie voor 2022 te verwoorden en verbeelden.
Lunch dient zelf mee te worden gebracht.

Monique Mol

De workshop wordt georganiseerd door Monique Mol.
“In mijn praktijk als biografisch coach heeft de antroposofie me veel gebracht. Na mijn betaalde werk heb ik met een groep vrouwen jarenlang de jaarfeesten in kleine kring vorm gegeven. Graag nodigen wij andere belangstellenden uit om kennis te maken met het fenomeen van de 12 Heilige Nachten.”

Inschrijven

Maximaal 12 deelnemers.

Selecteer als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze agenda en (nieuwe) activiteiten.


Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen.
Als er geen reserveringsformulier wordt getoond, is de activiteit volgeboekt. Als het om een herhaalde activiteit gaat, kan je je voor de volgende inschrijven.
Als de reservering is gelukt, wordt dit op de pagina met een melding bevestigd. En er wordt een bevestigingsemail verstuurd naar het opgegeven emailadres. Niets ontvangen? Check dan ook uw spammap.
Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.