Villa TrösT

Allerzielen Alom

Allerzielen Alom

Datum

17/12/2020
14:00 - 17:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


De viering is in verband met coronamaatregelen opgeschort. Een nieuwe datum zal in de agenda worden gepland en de inschrijvingen opengesteld, zodra dit weer mogelijk is.

Tijdens de viering Allerzielen Alom kunnen mensen op corona-veilige en gepaste wijze hun overledenen herdenken bij Villa TrösT. Allerzielen 2020 – een van oorsprong westerse rooms-katholieke traditie – wordt gevierd op 2 november. In verband met corona kunnen we de viering rond deze datum niet plaats laten vinden en hebben we deze vooruitgeschoven in de agenda.

Allerzielen Alom biedt gelegenheid om de doden te herdenken op een manier die aansluit bij de samenleving van nu. De versie van Dordrecht 2020 bestaat uit drie rituelen die rondom Villa TrösT worden opgezet, twee worden er buiten georganiseerd. De herdenkingsactiviteiten gaan open voor bezoekers om 14 uur en sluiten om 17 uur.

Kunstenaar Ida van der Lee heeft Allerzielen Alom vanuit de beeldende kunst ontwikkeld. De kunst als motor van de verbeelding – dat past bij het mysterie van de dood. Allerzielen Alom is vernieuwend, inspirerend en voor iedereen toegankelijk. Respect, toegankelijkheid en inspiratie zijn de belangrijkste waarden. Het is de bedoeling dat Allerzielen Alom een nieuwe levende traditie wordt en door iedereen kan worden opgepakt.

Ida van der Lee was ook bij de opening van Villa TrösT aanwezig en heeft aantal van haar kunstwerken getoond.

In verband met de coronaregels vragen we u te voren te reserveren voor een van de beschikbare tijdslots.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen.
Als er geen reserveringsformulier wordt getoond, is de activiteit volgeboekt. Als het om een herhaalde activiteit gaat, kan je je voor de volgende inschrijven.

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.

Geef een reactie