Villa TrösT

Activiteiten

Coronamaatregelen

In navolging van de coronaregels is vanaf 28 november voor toegang tot de Inloop en activiteiten het tonen van een cononatoegangsbewijs (CTBof QR code) voor entree verplicht. Desinfecteer ook de handen. Tijdens de activiteiten zijn mondkapjes niet nodig, maar wel tijdens beweging door het pand en de inloop, tot men plaats heeft genomen. Desinfecteer ook de handen. Daarnaast hanteren we 1,5 meter afstand. Doe indien mogelijk voor het bezoek een zelftest thuis.
Volg bij klachten als verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts de voorschriften van de Rijksoverheid en verzoeken we je de afspraak af te zeggen.

Inloop

Op woensdag t/m vrijdag van 10 tot 13 uur en op zondag van 14 tot 16 uur kan men zonder aankondiging of reservering vrij binnenlopen. Afhankelijk van het jaargetijde en het weer kan dit in de Theetuin of het Huiskamercafé.
Als je een graf hebt bezocht, na een uitvaart, op een herdenkingsdag of een ander betekenisvol of verdrietig moment; onze thee of koffie staat klaar en getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor.


1 2